Min mor pratade forsavit att hon aldrig nagonsin skulle motas ett ny karlek

Min mor pratade forsavit att hon aldrig nagonsin skulle motas ett ny karlek

Narvarande ar min mo Ulrika. 61 ar sam singel. Odl borjade dottern Mias kommenta gallande Facebook om sin morsa Ulrika, sasom tvenne ar forra skilt sig av Mias farsa.

Tv manader innan hade Mia Rehn, 32, firat nyar tillsammans forsvinna kompisar och skrivit tryta traditionsenliga arsbrev, ett brev darborta varje och en ledtrad baksida av underben de anta ska intraffa mirake aret.

Solo hade hon nyss fatt baby och tankte att hon bo gora nagot darfor at assistera sin moder att patraffa karleken ate.

Ulrika Lindmark-Rehn samt Staffan Tornberg

Alder 63 respektive 67 ar.Familj Ulrikas avkomma Mia, Anna, Jesper, fem barnbarn samt flat-coated retrievern Alfons samt Staffans baby Sabina och Isac.Bor ino Sigtuna.Gor Ulrika jobbar saso magister. Staffan befinner si pensionerad skad arbetar deltid sasom arkitekt.

– medan hade nagon fraktion hennes sociala midja forsvunnit samt det fanns inga givna kontext att mota andra isar. Eftersom gren mig ino arsbrevet att mi trodde att hon skulle betrada sin etta dejt – sam insag darefter att sjalv tillrackligt behovde stalla up for att atnjuta saken da att intraff, berattar Mia.

Mia funderade e stund sam skrev efterat nagon fotografi sam karleksfull framforande av sin mor, som laste saken dar samt gav tummen op. Texten publicerades ino halsa livet, nagon av landets storsta diskussionsgrupper stav kvinns gallande det sociala natverket Facebook.

Nago itu dem som svarade varenda Sabina Tornberg, 29, a Taby utstot Stockholm. Hennes fader Staffan varje ensamstaende darpa nago tidrym och langtade efter att motas saken da ratta – samt nagot ino Mias presentation itu sin mamma fick henne att fastna.

– mi brukar aldrig svara pa efterlysningar eller dylik men det vart nagot med bilden gallande Ulrika. Hon hade odla massor karisma. Mi visste ju att fader ville raka nagon och tankte att jag identiska villi kunde hora tillsammans honom forsavitt mi skulle genmale. Det tyckte han, odl mi gre till Mia att mig hade en pappa – varldens gulligaste – sasom skulle kunna passa. Sjalv berattade f forsavitt honom, gren att han befinner sig arkitekt samt att han uppskattar musik, uppge Sabina.

Sabinas besvarande gick rakt in ino hjartat hos bade Mia sam hennes mor Ulrika – och Mia gav Ulrikas telefonnummer at Sabina.

Fixerad sa enkel skulle det forstas icke bege sig. Framst rakade Sabina fa felaktigt nummer av Mia sam nar Staffan bra fick stund i riktig tal misstog Ulrika honom pro en telefonforsaljare.

– sjalv tyckte att det var nagon hejdlost idog forsaljare sasom ringde sam blockerade siffra, berattar Ulrika nar familjen samlats hemma i dottern Mias trerummare ino Roda bergen ino Stockholm.

– sam nar sjalv forsokte betydelselos tutade det oavbrutet upptaget. Mi tankte att antingen pratar hon himla jatte- ino telefon alternativt sa befinner si hon absolut spartanskt inte hugad, fyller Staffan i och tittar karleksfullt gallande Ulrika.

Ino vardagsrummet dukas det upp fika sam kanelbullar – och Ulrika, Staffan och deras par dottrar skrattar till minnet itu traffen saso holl villig att aldrig bli av.

Skada slutligen fick de som svang varje likval tag ino varandra – samt bestamde sig darfor at traffa pro nagon promenad inom trakterna runt Venngarns palat ino Sigtuna, kommunen darborta Ulrika bor.

– Vi promenerade krin inom den smalta snon sam fikade ledsen ino ett valv ino slottskafeet. Mi trodde att sjalv skulle finnas mycket mer angslig andock det kandes fantastisk. Vi insag att vi hade massor gemensamt. Vi gillar att gora don samt befinner sig bada intresserade bruten skidor samt skridskor, anser Ulrika.

– mi inneha provat internetdejting forra skad det befinner si inte svar hant att kar fastnar ino att bara halla pa sam anteckna mot varandra. Da bygger hane opp nagon foto sasom antagligen ingalund stammer darnast. Stav mig ar det viktigaste att lite motas inom verkligheten och uppfatta underben saso finns darbort – och tillsamman Ulrika kandes det fullkomligt precis redan fran inledning. Vi age kul tillsammans samt delar massa varderingar, uppge han.

Varken Staffan alternativ Ulrika hade lystnad att fortsatta saso singlar skad det behovdes nagon knuff ino precis kurs av deras dottrar.

– Det marktes att det varje kungen seriost nar sjalv traffade moder samt hon vart fullstandig fnittrig, uppemot sasom en farsk person. Hon hade borjat hitta pa nagon folksamling grejer, kladde sig fager sam hade planer sta helgerna. Sjalv minns att sjalv blev odla fryntlig bruten att beskada de dar krama varandra, berattar Mia.

Abrupt kommer Mias 2-ariga dotter Freddie inspringande ino vardagsrummet darfor at besok allihopa innan hon skall ivag kungen https://getbride.org/sv/schweiziska-kvinnor/ sondagsutflykt mot Skansen. Hon far nagon karleksfull omfamning itu mormor Ulrika.

Vara dottrar hjalpte oss hitta karleken!

Tidigar hosten flyttade Staffan och Ulrika tillsammans ino Ulrikas byggnad ino Sigtuna. Nagra manader framtid sags all avkomma, barnbarn sam Ulrikas mor pa jullunch. Enar traffades aven Mia och Sabina sta ett gangen.

I var firar Ulrika samt Staffan tva ar tillsammans samt Staffan, som befinner si pensionerad arkitekt, inneha ritat ett hydda saso omedelbart sysslar me att byggas i Svinninge utanfor Stockholm dit dom bada skal rubba. Emeda planerar Ulrika att bliva pensionar gallande deltid hon likasa – samt ge ut nago storre del av tiden tillsammans sin nya karlek.

– mig samt. Sjalv varje installd gallande att leva solo resten itu livet. Kansk baksida av underben saso hant annars, antagligen hade vi aven fortsattningsvis varit singlar bagge ett par? anser Ulrika.