Trots vara ultimata intentioner, odl attraherar vi partner

Trots vara ultimata intentioner, odl attraherar vi partner

Flertal av mina klienter age svart att valja partner, yrke, livsstil men fore allt kan dom ick uts sig sjalva. De lever efter normer skapade inom media, saso promotar en https://kissbrides.com/sv/tjeckiska-kvinnor/ slags idealtillstand sasom befinner sig omojligt att uppna ehuru det icke inneha nagot tillsammans det verkliga livet att handla.

Simon Sinek, brittisk forfattarinna, marknadsforingskonsult sam antropolog, astadkommer nago traffande analys av millenniegenerationen, det vill beratta de saso ar fodda sam forward. Han avse att flera i millenniegenerationen ager fatt lyssna pa fran avta foraldrar (uppsyn slaktle) att do befinner sig fantastiska samt kan fa alltsammans do vill hava ino livet. Nar dom darpa blir vuxna moter dom ett sanning darborta do icke ar speciella samt icke kan atnjuta det dom vill aga, enkom darfor at dom vill det. De doljer sin daliga sjalvkansla bakom nagon visir fran mod och sjalvsakerhet och do satter forskonande filter villig grejer inom sociala medier sa att livet framstar fabulost. Det befinner sig dit dopaminrusch som karl tillat nar hane roker, dricker, tar knark sam lira spelet. Samhallet ager restriktioner nar det innefatta narkotika sam parti skada inte run smartphones.

Det befinner sig strongt vanebildande

Det har upptradande leder mot att millenniegenerationen far svar att alstra meningsfulla relationer. Nar de kanner sig ensamma vander do sig icke mo ett indivi utan mo nagon apparatur. De kan posta tio sms at kompisar samt mar forbattring nar do tillat losning. Enar tillats dom genast lindring (dopamin). Skad i forlangningen leder det ha upptradande till depression. Millenniegenerationen inneha svar att administrera anspanning, befinner si otaliga och vill ha genast tillfredsstallelse. Eftersom tillats dom tufft att patraffa djup lycka och varaktiga relationer. Relationer sam lyckad yrkesutveckling ar langsamma processer. De behover teori sig talamod, karlek mot livet samt att anlagga op sin sjalvkansla. Alltsammans det har tar tidrym.

Simon Sinek avser att det behovs duktig befal saso stode dessa unga folk tillsammans lyssnande, konflikthantering sam samfardsel. Sasom tillat de dar att inse att karlek, frandskap samt valbehag sysselsattning kraver nagon vedermoda, och att beloningen befinner si hur man mar under resans gang.

Saken da amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver inom sin bok Tillbaka mo samtalet att de ”identitetsskapande tekniker” sasom slagit via inom vart forhallande mot vara smartphones skadar var formaga att prat. Massa av oss kanner nufortiden grubbel utbredd tanken kungen att ringa opp manniskor eftersom hane upplever att kar tappar kontrollen ino e rostsamtal samt darmed maste improvisera villig en angestskapande vis. Turkle anser att darfor at s medkansla sa kravs det en potential att veta befinna allen, att tillverka overblivna stund i vara leverne. Andock radslan for sadana ”tomma” stund astadkomme att flertal av oss kastar sig ovan sociala medier darfor at undkomma uppfatta denna tomhet.

Saken da mediala kulturen har samt skapat orealistiska forvantningar gallande parrelationen. Vi antar att vi alltid tvingas berora oss passionerat kar, eljes befinner si det nagot mankemang pa relationen. Andock att bliva foralskad befinner si en regressivt bemyndigande. Det sta oss pa rak arm tillbaka mot vart ”hungriga” blodpump, at var ”hunger” postum mening, forsakran sam tillfredsstallelse. Den sexuella bindningen vi sakna postumt, upplosandet av samtlig granser sam tillstandet itu forening, paminner ifall anknytningen barnet ino ultimat baisse age tillsammans sin primara vardgivare.

Dom tillat ett dopaminrusch nar dom tillats ett sms alternativ likes

sasom langtar likadan duglighet att bidraga oss det vi behover som vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” karnpunk a tillstandet bruten invarte fattigdom sam forlust kommer vi icke langre att dras at partner saso sarar oss pa samma taktik sasom vi blev sarade inom barndomen, inte med vi kommer att dras at folk sasom inneha kompetens att erhalla oss att uppleva oss mer alskling. Det koper mer forsavitt att ni solo astadkommer de fardig forut karleken, annu att fokuser dig villi att patraffa en manniska sasom befinner si forberedd sta de.