5 dejtingtyper n garanterat kommer stota pa online [2023]

5 dejtingtyper n garanterat kommer stota pa online [2023]

Dejtingappar och andra tjanster online ager gjort det lattare forut oss att atnjuta forbindelse tillsamman nya folk, nagot som likas kan leda till att n stoter kungen flertal skild typer bruten personligheter ann du eljes hade gjort. Nedo reder dejtingcoachen ut vilka typerna befinner si, samt hur n hanterar dom villi basta satt. Fotograf: Unsplash

Det befinner sig dejtingappen Happn sasom inneha tagit assistans fran dejtingmentorn sam matchmakern Ane Hagen darfor at analyser do skild typerna fran personer. Skad hur sa ar det ens sta avsikt att inordna manniskor pa detta sattet? Marine Ravinet, Head of trends kungen Happn, forklarar:

– Det a?r viktigt att ka?nna mo do annorlunda dejtingtyperna fo?r att veta vem du bo?r undfly sam pa? sa? sa?tt veta fokusera pa? samtliga dom ma?nniskor saso ager synonym ma?l tillsammans dejting som ni. Pa? sa? sa?tt blir det enklare att finn ra?tt samt vidga saken dar relationen sasom hygglig du a?r omoder postum, sa?ger hon ino ett pressmeddelande.

Dating Mentorn Ane Hagen befinner sig modern pa synonym rals, och anser samt hon att personers beteenden bland ovrig kan framfora nagon fingervisning om baksida av underben personens syfte tillsammans att besta operativ villig dejtingtjansten ar:

– Na?r man letar efter en kompanjo online a?r det relevant att veta do underliggande anledningarna mot att ma?nniskor a?r aktiva pa? dejtingappar. Dom finns de sasom a?r aktiva fo?r att finn nago medspelare eller utvidga sitt sociala na?tverk. Sam inom kort finns det do som a?r ute efter bekra?ftelse, forklarar hon.

Ka?nner ni ater laget na?r ni sam din crush chattar med varandra, det a?r forvanad, lite flirtigt sam intensivt men det blir inte mer? Er chattar kan handa at samt med dagligen sam la?r ka?nna varandra mer samt mer andock ni talar aldrig om att traffas inom verkligheten. Ifall du fo?resla?r att du ska tra?ffas fa?r ni tillsamman sto?rsta rimlighet e otydligt besked.

– do finns do sasom leker omkring, den ha?r typen a?r idelige uttra?kad samt onsk pa? na?gra flirtar utan att go?ra na?got mer med det. Personen kan plo?tsligt fo?rsvinna alternativt avbryta svara fo?r att efterat folja i retu aterigen na?sta ga?ng hen a?r uttra?kad, sa?ger Ane Hagen.

2. Den o?verserio?sa

Eventuellt ager du sto?tt pa? typen som sta?ller ma?nga samt personliga fra?gor och som faktiskt vill la?ra ka?nna dig innan d tra?ffas pa? riktig? Er chattar om tidevar familjer, arbetsuppgift, favoritra?tter och dro?mresor. Fo?rmodligen chattar d ganska la?nge sam eventuellt tala ni i telefon for du ses. Det dro?jer nog innan er tra?ffas skada na?r er va?l ga?r pa? en fo?rsta dejt har du allareda ganska bra kontroll pa? varandra.

– Jag kallar detta fo?r den o?verserio?sa typen, idelige a?r personen ra?dd fo?r att go?ra fel samt vill veta sa? massor saso mo?jligt innan dom besta?mmer tra?ff tillsammans na?gon. Do testar sam sta?ller ma?nga fra?gor fo?r att kolla at att do passar finemang tillsamman med sin crush, sa?ger Ane Hagen.

3. Den ota?liga

Du har en pur crush samt du bo?rjar chatta tillsammans varandra skad det dro?jer inte la?nge, nog blott postum e halla, sasom din crush fra?gar forsavit er skal ses. Saken da ha?r typen a?r inte ett skvatt djavul bruten att prat pa Interne inte me vill hellre tra?ffas pa? nagon ga?ng fo?r att flyga ifall det klickar i sexiga Papua Nya Guinean kvinnor verkligheten.

– Den ota?liga typen a?r den sasom vill tra?ffas direkt, na?stan inte me att sa?ga halla. Idelige tycker personen att det a?r ba?ttre att la?ra ka?nna varandra ino verkligheten skad emellanat kan det ocksa? bero pa? att de inneha sva?rt samt anser att det a?r jobbigt att prat skriftligt igenom en chatt, sa?ger Ane Hagen.

4. Den som endas a?r ute postumt en kva?ll

Det a?r fredagskva?ll samt det plingar at ino din telefon, nago pur crush. Det plingar at igen sam crushen age skrivit till de, er bo?rjar chatta och det a?r komisk sam flirtigt. Eventuellt besta?mmer ni eder fo?r att mo?tas opp alternativ sa? skriver ni dagen efter aterigen andock da? a?r din crush ick lika aktiv. Ka?nner n igen detta? I sa? rattssak ager ni antagligen sto?tt pa? typen som vill fa? crushes bara fo?r en kva?ll.

– En del sasom anva?nder dejtingappar letar postumt na?gon att alska tillsamman, dom kan fast a medan soka nagon serio?s kompanjon. Det a?r da?rfo?r relevant att n saso letar postumt e la?ngvarigt fo?rha?llande a?r avsiktlig ifall baksida av underben n so?ker. Det a?r ocksa? enastaende att ta?nka pa? att a?ven forsavit personen n tra?ffar age sagt att hen letar postum en serio?st fo?rha?llande beho?ver det inte betyda att det a?r tillsammans dej, sa?ger Ane Hagen.

5. Saken dar sasom so?ker bekra?ftelse

En farsk crush: ni skriver na?got men fa?r inte ett skvatt losning. Da? ganska ni age sto?tt pa? typen sasom endast vill crushes fo?r uppma?rksamheten skada sasom icke a?r mer hagad a?n sa?.

– Det a?r ma?nga saso anva?nder dejtingappar fo?r att fa? uppma?rksamhet och bekra?ftelse. Somliga ganska mo sam med ager ett fo?rha?llande andock vill bese hurdan de sta?r sig pa? singelmarknaden. Det kan ocksa? gora forsavitt att personen anva?nder bekra?ftelsen fo?r att komma o?ver ett ex eller nago crush saso ej slutade sa? finemang, sa?ger Ane Hagen.