Herre skulle ju vanligtvis hoppas det nar det kommer till karlek

Herre skulle ju vanligtvis hoppas det nar det kommer till karlek

Forskrackt over mina emotione

Hejsan! Mi befinner sig ett 20 arig snarta som sprungit nago fullstandig fraktion pa vardshus under marklig manaders tidrym. Vilket inneha funkat sann enastaende fram mo genast. Mig traffade nago frank ovan ett one night stand. Efter saken da natten borjade vi sms a, jag vart redan hejdlost intresserad! Idag inneha vi traffats cirka 5 ggr och alltid vi traffats inneha vi haft sex – nyktra sam onyktra. Vi inneha sovit hos varandra, haft det mysit, sett villig hinna singel smГҐ kvinnor och varit gallande restaurang. Nar vi befinner si ihop beter vi oss saso tva. Sjalv ar hagad att gripa steget framat til en forhallande, men narvarande kommer konflikten. Han anser att han inte ar beredd for ett forhallande pga personliga orsaker samt odl vill han njuta utav singellivet. Skad att han anse faktiskt ifall ja sam “kan fa kanslor for mig”. Mig vill lit honom men grimas intuition anser att han blott utnyttjar jag. Andock samtidit befinner sig han nago jattetrevlig cirka sasom ino mina ogon inte kunde producera nagot odl ohygglig. Vi inneha diskuterat ifall vi mojligtvis kan finnas KK s andock jag kommer formodligen foradla emotione sta honom om vi fortsatter sahar. Baksida av underben skall mi gora? Mi kanner til att han far flertal flickor sam kan ino denna ta mot och med vara med nagon annan donna. Jag blir svartsjuk fran tanken skad forsoker halla mina emotione mode-riktig darfor at undsatta en mojli frandska sasom kan bildas. Han befinner sig fastan alltsammans ett finfin omtanksam! hurdan kommer mi ifran det ha helskinna? Sjalv ar valdigt lattstott samt hatar att bliv “dumpad”. Det tar bade villig sjalvkanslan samt humoret. Tack i forvag stav en genmale!

Ungdomsinformatorerna Liselott sam Sanna svarar

Voj asc att ej allihopa pusselbitar liksom ej age fallit pa lage bums. att det skulle flanera fran sjalvklarhet at axio sam sa skulle hane liv lyckliga inom all forsvinna dagar. Skad daremo skulle karleken kanske inte alls vara sa medryckand, frustrerande, larorik samt minnesvard forsavit allt bara klickade genast. Det skulle icke ens bliv duktig hinna utav det. Na, vi ska prov bidra dej att bena ut det har fa, ehur besluten sedan ar dina att gripa, saklart. Darutover finns det inte mycket mo “regelbok” nar det innefatta karlek, sa vi kan obetydlig mer annu att bidraga de lite tankar sam erfarenheter.

Skada riktig, ett riktig bra sak age vi traffat villi nar det innefatta hygglig kk n (knullkompisar, fuck buddies, friends with benefits osv) samt dar fanns nagon fullkomlig segment goda forklaringar sam rad som kan klaff aven pa ede nuvarande belagenhet, aven om ni inte pa rak arm befinner si kk n for tillfallet (skad ganska likva domstol tatt?). Ino artikeln talas det bland ovrigt om skillnaderna – sam likheterna – emella vanskap och karlek bagge befinner sig langsiktiga och utspela ifall engagemang, hane lovar villi metod och vis varandra att finnas darborta forut varandra samt arbeta kungen relationen. Det ha inom antonym mo e engangsligg, darbort herre ej raknar tillsammans e fortsattning. Inom ett friends with benefits kombinerar man vanskap och delar av karlek, herre ager meda den langsiktiga vanskapsrelationen skad ocksa en kortsiktig romantisk/sexuell forhalland. Eller eventuellt saken da bo traffa som kortsiktig, alldenstund det har at “overenskommelsen” att man kan avblasa nar karl vill, inte tillats tillverka forvantningar villig varandra samt ick ska hava nagot att handla tillsammans den andras ovriga karleksliv/sexliv. Sa om herre overfor dett villig eder relation, saso vi forstar saken dar omedelbar, odl har n sasom kompis tillracklig riktig att forvanta dej att tex traffas ate samt bliv behandlad val (om ni bagg vardesatter vanskapen salede), skad n inneha ingen riktig att ens rakna med de sex, ann mindre karlek, eftersom du icke ens befinner si overenskommet kk n samt han sagt att han inte vill aga ett forhallande.