I sjalva verket befinner sig Tinder saken dar framsta dejtingappen samt Facebook

I sjalva verket befinner sig Tinder saken dar framsta dejtingappen samt Facebook

Facebook dating befinner si (och kommer antagligen att forbli) fullkomligt avgiftsfri. Den sociala mediejatten kraver bara att ni laddar ner appen, eftersom det stav ha ej finns nagon skrivbordsversion.

Det finns alltsa nagra relevanta valmojlighe at Facebook Dating, som samtlig riktar sig till skilda malgrupper

“Egentligen var det bara en tidsfraga fore Facebook ocksa hade nagon dejtingsektion. Mi kanner otaliga tv sasom allaredan ager traffats ino Facebook-grupper, ehuru dom alltid har existera. Sjalv ingen anin forsavitt det ar logiskt att ett nytt “swipe knip go”-lage omedelbart age oppnats upprepa. Jag ar intet beundrare itu den. Jag skulle ha foredragit ett ovrigt id, skad massa itu mina vanner ar helt overtygade ifall FB-dating. Do anser att det ar mindre ytligt ann Tinder.”

Facebooks dejtingapp vart efterlangtad inom Tyskland samt populariteten befinner sig motsvarande hog. Konceptet age icke uppfunnit hjulet gallande nytt, ehuru det finns ett dussin likartad appar. Det saso befinner sig duktig ar att Facebook separerar omradet emella framtoning sta sociala medier sam dejtingprofil. Det sasom befinner sig obehagligt befinner sig att “vanners kompisa” ideligen visas som ide pa partner i listan. Saken dar saso soker nagon affar vill antagligen ej ha sin basta vans ansvarig som forslag.

Manga brukare ar allareda skeptiska at Facebook nar det innefatta integritet samt varden. Det faktum att nagon Facebook-profil befinner sig tvingande befinner sig en grandiost irritationsmoment och ager allareda varit pryl stav grym bedomning villi Tinder. Omedelbar behover n ej langre ett FB-profil for att anvanda Tinder, skad ni behover en darfor at bruka Facebooks dejtingapp. Det skulle vara intressant att undersoka om frikoppling skulle medfora en crescendo fran antalet brukare.

“sta undertecknad personligen befinner sig Facebook Dating-appen ick en konkurrent mot Tinder, inte med framfor ett komplement. I synnerhe alldenstund Facebook befinner si okostligt kan det inte forstora att innehava appen kungen din telefon och att placer nasan i vat nar n dejtar. Tinder kommer mojligtvis att vara saken dar framsta dejtingappen pro evigt samt sarskilt nar det innefatta ytlighet kommer det aldrig att existera nagon adekvat rivalitet.”

kommer nog icke heller att forandra sa jatte-. Som Erik uppge, hursa byta ut Tinder med Facebook nar kar kan lagga till det?

Tinder bor dock icke vara alltfor oomtvistlig pa sin monopolstallning. Sta aven om Facebooks flaggskepp ager haft nagon diger expansion, odla vander det sig likas at generationen postum 30 ar. Och det befinner sig arme som Tinder icke kan halla till tillsammans! Den sasom British brudwebbplats befinner sig ovan 28 ar villig Tinder tvingas inte enbart avlona mer, utan age aven farre chanser!

Vilka valmojlighet finns det till Facebook Dating?

“mi age flera dejtingappar pa min telefon sam jag tycker att det ar enastaende att flanera manga olika vagar. Jag age Lovoo, Badoo, Tinder, Facebook Dating App sam Yodel (ehur det sistnamnda inte befinner si nagon dejtingapp). Sjalv ager kontakt med dom all, chattar sam ager nago traff da och da.”

Foruto Tinder befinner si Badoo samt Lovoo faktiskt bland dom storsta dejtingapparna sasom befinner si mest kanda i tysktalande lander. Jodel, a andra sidan, befinner sig nagon studentapp som befinner si aktuell darfor at teori uppfatta medborgare tack vare atskillig dejtingkanaler. Skad rackvidden befinner sig betydligt lagre arme.

Nar n letar postum nago partner finns det fast an aven klassiska dejtingbyraer sasom Lemonswan, Parship alternativt populara sam valrenommerade singelborser sasom LoveScout24, sasom dessutom finns som appversioner.

Deduktion Facebook Dating befinner si en fangslande okning utav den sociala mediejatten samt bord i alla fall vara vart att dryfta allma darfor dess avgiftsfri nytta. Det kostar noll annat ann lite tidrymd att blott ta glim och ta reda pa om dejtingappen ar e alternativ nar n soker en partner. Det aterstar att flyga hurdan FB Dating kommer att spridas i landet sam forsavit en gratisversion kommer att inforas e passage. Marc Zuckerberg uppfann synnerligen icke det ha kompletterande bruten hygienisk valgorenhet!