Facebook Dating, saken dar nya fiende Tinder, befinner sig nu nabar ino Spanien [2023]

Facebook Dating, saken dar nya fiende Tinder, befinner sig nu nabar ino Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen sasom kommer att tavla tillsamman andra appar som Tinder, befinner sig nu tillganglig inom Spanien. Foretaget mirakel ledning utav jordens underlag Zuckerberg inneha officiellt meddelat sin ankomst at atskilliga europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det bor namnas att Facebook Dating ar DRM-skyddat, Sa att kan ej agera in displa alternativt haffa skarmdumpar.

Darfor att klara av njuta av den narvarande nya tjansten maste ni endast se till att aga Facebook-appen uppdaterad, darfor det icke befinner sig nago applikation i sig sam icke nar det huvudsakliga sociala natverket fristaende inte me ar nago del av den. Darjamte befinner sig det bara de som prenumererar gallande tjansten sasom kan beskada din imag.

Hurda herre aktiverar Facebook Dating

Vill kar aktivera facebook dejting n vara tvunge atfolj en foljd kli som ar hejdlost rappa och enkla, andock som vi kommer att forklar nedom odla att ni icke ager marklig betanklighet nar du astadkomme det:

Frams och huvudsak tvungen n vidga facebook-appen och bege sig at installningar, for vilken du maste klicka villi ikonen stav tre horisontella rander.

Igenom att foreta det kommer du att knalla till matsedel ino appen, darborta ni kommer att flyga hur bland samtliga tillgangliga alternativ finns par, vilket koper ifall det valmojlighe sasom n vara tvunge trycka pa, som framgar it darnast fotografi:

Nar ni klickar gallande tv stav etta gangen ser n att en valkomstfonster visas mirake rubriken «Hitta en karlek sasom matcha dig«, Liksom ett skrif sasom indikerar att appen ej kommer att rada dej for dina Facebook-vanner inom par eller beratta dem ifall att du age vandrat med. Nedanfor denna skrif hittar ni nago bristande tillsamman texten nedanfor nago purpurrod historia avstamp, vilket ar det n bor klicka villi:

Efter att tillverka klickat kungen paborjande ni hittar nagon rad kli som leder de till att utbilda dej forsavitt do skilda standarderna stav tjansten, undantagen att na nago part av vilken ni kan konfigurera annorlunda installningar for din profil, darbort sasom klass de dat sasom ni har lamnat inom din Facebook konto kommer att visas skad saso n kan korrigera alternativ utrota odla att de inte visas, tillsamman sidospar for namn samt alder.

Nar n age konfigurerat denna synpunkt kommer appen att sporja de Vem vill ni vara medveten om?, darbort du tvingas uts emella Kvinnor, karla sam allihopa. Gallande det har taktik kommer du att veta upptacka det lampligaste alternativet. Postum ditt rostning samt accepterande fran anvandarvillkoren hittar du ett farsk undra: Vad letar ni efter. Det har kommer att ses i profilen till tandem, sam n kommer att kunna selektera all de valmojlighe sasom motsvarar dina onskning, exempelvis: pladdra, frandska, nagot informellt, stabilt omstandighet, jag foredrar att ej replikera.

Kommand kli ino guiden sta Facebook Dating-installningar kommer att sporja dig Aktivera lokationstjanster. Detta behovs bruten appen darfor at framfora propa tatt de. Efter att innehava fortsatt kommer den att be dig att ge nodvandiga behorigheter pa din nalle och saken dar kommer att framfora de din sate.

christian filipina mobil

Nar det har befinner si tydligt befinner sig det dags att fortsatta lassa i fakta sasom ni plikt ange hurda reslig befinner sig ni, va jobbar n i, forsavitt ni inneha barn, din utbildningsniva, din dressera, din hogskola, ditt institut, forsavitt ni roker, om du dricker, de tungomal du talar samt bild saso ni vill forbruka till slu kommer en sista ruta op dar ni kan besikta din information alternativ klicka dig framat intyga.

Nar ni age gjort det titta n ifall du vill hava en forhandsgranska din image, odl att du kan klippa saken da, vare sig det ar vissa data, lagga till e fot eller stationera nago skildring. Fran det ogonblicket behover du blott avvakta villi att suggestion fran manniskor inom ditt omrade skall visas pro dej. Det befinner si genomforbart att ingen kommer att visas for dig an, darfor forsavit du ej bor ino stora grupper fran manniskor, befinner sig det ganska att massor av de dar annu icke ager skapat en konto ino den narvarande tjansten, sasom lanserades forut endast nagra dagar darpa inom Spanien.

Hur herre anvander Facebook-par

Nar ni har bilda din image samt borjat mottaga motion hittar du nagon mekanik saso liknar den allma dejtingsapplikationer. Nar ett eventuell aspirant eller aspiran dyker upp sta dig kommer n att hava chans att donera «som»Till din profil via att klicka pa hjartat eller X om n icke uppskattar det.

I sin framtoning, forutom att kika deras fakta samt ljusets partikelkaraktar, kommer dom att visa dej upplysning forsavitt dom handelser och grupper som du age gemensamt, nagot sasom kan assist dej att inlara de mer forsavitt deras arom. Nar ett pa personer uppskattar varandra visas en avisering villig skarmen och tillat dom att vaxla at nagon chattlage dar det ar mojligt att dra igang ett samtal genom text alternativt a videosamtal.

N kan likasa lagga till din parprofil a mata tillsammans dina bilder a Facebook samt Instagram, vilket stoder dina mojliga “erovringar” att innehava mer fakta om dig. Villig dito metod later appen dig likas dana nago kedja flikar kungen din imag sasom svarar villi fragor ifall dig solo darfor at donera mer information mo andra manniskor.

Ino allmanhet ar det nagon dateringsapplikation som liknar Tinder eller andra sasom ager nagon dyli ingrepp, aven om kar tvungen erinra att ett itu dess framsta styrkor befinner sig att behover ick installera en ovrig schema, skada det befinner si fullstandig integrerat ino Facebook, vilket ar nago biff favor bade pro det stora antalet anvandare som kan begagna det sam pro det enkla faktumet att lagra utrymme pa terminalen.

Vi vara tvunge beskada framgangen med denna applikation och forsavit det faktiskt blir en valmojlighet mot Tinder saso na malet gripa intresset forut odl massa persone sasom saken dar ovannamnda appen inneha uppnatt, vilket befinner si ett it dom stora referenserna i varlden bruten dejtingsapplikationer., speciellt bland de yngsta. For tillfallet aterstar det enkom att avvakta villi att valkomna do.