Basta restaurangerna for forsta dejten ino Stockholm (2023)

Basta restaurangerna for forsta dejten ino Stockholm (2023)

Letar du efter en krog saso matchar mo forsta dejten? Vi inneha samlat restauranger ino skilda stilar inte fri villi vilken anda d soker.

Restauranger pro ett dejten: liv samt affar

Stav dejten dar det kan bliv hel forut obekvamt tillsammans tystnad befinner sig det harligt tillsamman e tryggt brus ino bakgrunden. Hos de narvarande restaurangerna befinner sig det hela tiden folks, oavsett vilken tid er kommer. Tank pa att massor medborgare medfo att do andra personerna pa restaurangen kan besta en tidigare dejt, nagon kand eller en gammal klasskompis genomsnittlig kostnad för postorderbruden.

Asian befattning Office age nagon levande bar tillsammans dynamisk drinkar. Bestall in deras grona drink med thaibasilika samt kokosgradde och du ager e perfekt etta samtalsamne.

Saken dar dova belysningen samt sammetskladda inredningen skulle vet lotsa tankarna till vilken romantisk italiensk restaurang saso helst. Skad hos L’Avventura ar kanslan nagot annat: den befinner si storartad, dramatisk samt satter grunden stav nago sann framgangsri afto. Den italienska maten befinner si den nago fulltraff i sig.

Taverna Brillo befinner sig ett italienskt brasserie tillsammans manga barer, blandade aldrar samt annorlunda musikstilar beroende villi vart i lokalen du satter ni. Bestall in lyxpizza, fisk- eller kottratter inom kreativa format och hava nagon toppendejt.

Hosten 2020 flyttade Surfers in inom tryt nya lokaler ino townhouse Nosh & Chow. Medan blev det ett fortfarand battre destination forut nago lyckad dejt. Kombinera ert vistelse villi Surfers tillsammans ratt duktig asiatiska ratter samt fantastisk and tillsamman nagon drink inom en bruten barerna i Nosh & Chow.

Restauranger sta etta dejten: tillsammans Stockholms ultimata vy

Ett servering ljudli ovan takasarna matchar fullkomlighet for en dejt. Narvarande ar restaurangerna saso inneha nago formidabel utsikt att njuta av tillsammans, alternativ titta fram ut kvar ifall dejten blir pro trist.

Gripa hissen langst up inom gamla skatteskrapan kungen Sodermalm och plocka plats inom matstalle Himlens skybar. Narvarand hittar du e grandios sortimen itu goda cocktails och ratter av deras a la carte-meny.

Fran servering husta tittar d ganska laka Stockholm. Narvarande finns par vaningar fyllda med nordisk-japanska influenser sam nago gigantisk takterass. Kom hit for nagon drink, morgonma, brunch, lunch alternativ middagsmal. Utomhusterassen befinner si offentlig aret krin, tillsamman infravarmare villig vintern.

Darinnanfo boutiquehotellet Bank Hotel finns laka tre platser pro nago riktig duktig dejt. Langst upp tillsamman ett absolut overnaturli panorama slu Strandvagens takasar sam Nybrovikens divateoxi ligger cocktailbaren och terrassen Le Hibou. Ino den gamla bankhallen ligger Bonnie’s dar er kan inta morgonma och middag ino nago pampig miljo. Ino den sofistikerade baren Papillon serveras lunch, aftonmal och drinkar.

Restauranger stav etta dejten: coo and

Nagon ett dejt kan initiera allting annat ann sof. Da befinner si det harligt om restaurangerna kan stalla up att producera halft jobbet at ni tillsammans bra musik, nagon cool atmosfar sam duglig traktering.

Banka ni ned, bestall in par bagare vin och dela gallande marklig smaratter eller deras omtalade pizza. Mer krangligt ann odla behover det ick finnas till. Om du likva vill aga lite beharskning och veta underbe saso finns villig menyn sa lagger de evig ut dagens matsede ut pa deras instagramkonto.

Haktet ar nago matrum och atskillig barer samlade mirake en sam dit husta. Ett perfekt sate att antingen antrada kvallen gallande alternativ flanera at forut nagon drink sam finfin musik nar du har atit bjudning. Villi sommaren befinner sig deras innergard e ratt duktig valmojlighe sta nago toppenkvall.

Mot upp din dejt i Gamla stan sam knalla till Frantzens gamla lokaler gallande Lilla Nygatan. Narvarande ligger nu Kagges, nago supertrevlig servering med ett kok belonat med nagon Bib Gourmand bruten Michelinguiden.

Restauranger sta etta dejten: vinbarer samt mikrobryggerier, forut ett glas alternativt tvenne

Ifall ni skal “ses slut ett bagar” alternativ “ta ett bira” kan det finnas lajbans att komma med fint proposition villi barer. Stockholm age atskilliga sant fint vinbarer, kika hela var mentor mo vinbarer i Stockholm narvarande skad aven en fatal hogklassiga mikroolbryggerier. E visi kungen do arme stallena befinner sig bade kul och gosig villi samma passage.

UDDA befinner si en nyoppnat bryggeri samt krog tillsamman hemma-hos-kansla. Arme befinner si det gott, snyggt samt deras innergard befinner si fullkomligt fantastiskt mysig. Du blir serverade dynamisk ratter samt barsa a det egna bryggeriet.

Smasten Smaste Vinbaren befinner sig Vasastans-klassikern Tranans bakficka. Narvarand finns duglig foder sam ett valdig vinlista. Haffa e bagar ino baren, reservera tvenne platser pa kvallens vinprovning eller traffa for nago bjudning inom matsalen.

Stockholm Brewing Tap Room ar en bryggeri inom Frihamnen stav olprovningar och bar inom varldsklass. Bestalla rundtur itu bryggeriet samt olprovning alternativt kom forbi pa middag.

Ladan matcha forut nagon opretentios dejt ino nago olhall med langbord, smarriga sliders (inte odla skumt att det smakar duktig nar Ladan befinner sig Flippin’ Burgers avdelnin). Far er stop gallande samtalsamnen kan ni evig betrakta hundar, emedan fyrbenta kompisa befinner sig valkomna har.